Diensten

Videomarketing

Hoe zet je video in om communicatie- en marketingdoelstellingen te realiseren?

 

Not ‘just’ video. Onze slogan, en daar zit natuurlijk een gedachte achter. Want videomarketing is zoveel meer dan alleen video’s produceren. Voor ons ligt succes besloten in de volgende heilige drie-eenheid: strategie, creativiteit en distributie. En die hangen nauw met elkaar samen.

 
thisisvdo_logo_V-diensten

Videostrategie

Een gedegen videostrategie is de basis, je roadmap. En dat betekent vooraf alles goed uitdenken en de diepte in gaan, zonder dat er nog maar iets gefilmd is. Want wie is je doelgroep? En waarom juist die groep mensen? Waar kunnen we ze het beste vinden? En wat zijn eigenlijk je doelen? Wat is relevant? Wat doet je concurrentie en wat maakt jou speciaal? Juist, het vragenuurtje is geopend.

Videoproductie

Creatief, kwalitatief en geloofwaardig. Voor ons de drie pijlers waaraan elke video moet voldoen. Wat we ook maken, we vertrekken altijd vanuit relevante insights rondom de doelgroep. En data waaromheen we een ijzersterk idee bedenken. Dat maken we vervolgens met high-end apparatuur, ervaren mensen en een bak aan enthousiasme.

thisisvdo_logo_D-diensten
thisisvdo_logo_O-diensten

Videodistributie

Als de video is gemaakt, begint het pas. Want een succesvolle video is een video met kijkers, die je doelgroep raakt, bindt of beweegt. Wat het doel ook is, samen zorgen we ervoor dat jouw doelgroep wordt bereikt met een dichtgetimmerd distributieplan.

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart