Case

Forbo Flooring Systems - Coral Entrance Flooring

Welcome to the building

Een entreesysteem van een gebouw is niet zomaar een mat die je even bij de voordeur legt. Nu is het belang en nut hiervan alleen niet voor iedereen duidelijk.

Uitdaging
Er is enorm veel informatie te vertellen om de kijker te overtuigen dat een entreesysteem veel meer is dan enkel een mat voor de deur. Al deze informatie is alleen erg lastig te vangen in één enkele video.

Voor de nieuwe Coral campagne van Forbo bedachten wij, op basis van het 3H model, daarom in totaal zes korte video’s om de doelgroep te bereiken.

Resultaten

Er werd gevraagd om één video te ontwikkelen om alles uit te leggen, maar op basis van een gedegen contentplan zijn uiteindelijk zes video’s geproduceerd om de doelgroep beter te voorzien van de juiste informatie. 

Credits

Regie
Cinematografie
Gaffer
Best boy
Grip
Camera ass.
Productie
Productie ass.
Producer
Edit
Grading
Social edits
Concept
Copy

 

Bram Breukelman
Gerko Jonker
Jan de Lichtman
Lars van het Hoog
Bjorn Schumacher
Glenn Souer
Marije Sterenberg
Dylan Tromp
Menno Reenalda
Pim van Kempen
Pim van Kempen
Rogier de Geus
Menno Reenalda, Marije Sterenberg
Mark Goede

Concept
In het concept ‘Welcome to the Building’ heten we iedereen welkom bij de entree van een gebouw. Symbool voor dit gebouw staat het zwarte entreeframe dat centraal staat in de video’s. 

De entree is centraal gepositioneerd in een lege ruimte. Abstract, maar daardoor kan deze denkbeeldige entree voor iedereen relevant zijn. Van hotel tot winkelketen. 

3H-Model
Omdat er veel te vertellen is over de Coral entreesystemen, is er gekozen om via het Hero, Hub, Hygiene (3H) model de juiste informatie op de juiste plek te verspreiden. 

De Hero video vertelt het algemene verhaal van de Coral entreesystemen. Voor de laag daaronder (Hub) hebben we twee verdiepende video’s ontwikkelt die de kijker meer informatie geeft over deze unieke entreesystemen. 
Als laatste hebben we meerdere social varianten ontwikkelt die ingezet kunnen worden in de Hygiene laag. 

Aan aandacht geen tekort voor de nieuwe Coral entreesystemen van Forbo Flooring Systems. 

thisisvdo-forbocoral

Benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen?

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart