Diensten

Videomarketing

Videomarketing is simpelweg het vermarkten van video en alles wat daarbij komt kijken. Anders gezegd: Hoe zet je video in om communicatie- en marketingdoelstellingen te realiseren? 

Not just video
Bij videomarketing draait het niet om de productie van één video-uiting, maar om het complete plan waarmee je jouw doelgroep wilt bereiken. Wat wil je vertellen? Wat is je doel? Wie is je doelgroep? Welke kanalen wil je inzetten? Allemaal vragen waar je antwoord op wilt hebben voordat je begint met de productie. Hoe meer inzichten je hebt, hoe groter de kans dat je met jouw plan de gewenste resultaten weet te behalen. 

Videomarketing bestaat uit drie delen: Videostrategie, videoproductie en videodistributie. En die hangen nauw met elkaar samen. Deze drie elementen zorgen samen voor een heilige drie-eenheid waarmee elke gemaakte video bijdraagt aan het doel dat je voor ogen hebt. 

 
videostrategie-thisisvdo

Videostrategie

Een gedegen videostrategie is de basis, je roadmap. En dat betekent vooraf alles goed uitdenken en de diepte in gaan, zonder dat er nog maar iets gefilmd is. Want wie is je doelgroep? En waarom juist die groep mensen? Waar kunnen we ze het beste vinden? En wat zijn eigenlijk je doelen? Wat is relevant? Wat doet je concurrentie en wat maakt jou speciaal? Juist, het vragenuurtje is geopend.

Videoproductie

Creatief, kwalitatief en geloofwaardig. Voor ons de drie pijlers waaraan elke video moet voldoen. Wat we ook maken, we vertrekken altijd vanuit relevante insights rondom de doelgroep. En data waaromheen we een ijzersterk idee bedenken. Dat maken we vervolgens met high-end apparatuur, ervaren mensen en een bak aan enthousiasme.

thisisvdo_logo_D-diensten
thisisvdo_logo_O-diensten

Videodistributie

Als de video is gemaakt, begint het pas. Want een succesvolle video is een video met kijkers, die je doelgroep raakt, bindt of beweegt. Wat het doel ook is, samen zorgen we ervoor dat jouw doelgroep wordt bereikt met een dichtgetimmerd distributieplan.

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart