thisisvdo_logo_D-diensten

Videoproductie

Creatief, kwalitatief en geloofwaardig. Voor ons de drie pijlers waaraan elke videoproductie moet voldoen. Wat we ook maken, we vertrekken altijd vanuit relevante insights rondom de doelgroep. En data waaromheen we een ijzersterk idee bedenken. Dat maken we vervolgens met high-end apparatuur, ervaren mensen en een bak aan enthousiasme.
Uiteindelijk zorgen we voor een video die jouw doelgroep raakt, bindt of beweegt. Video’s die wat teweegbrengen, passend bij het doel. 

Concept en creatie

Als er een gedegen videostrategie ligt kunnen we doorpakken naar concept en creatie. Op basis van (data)research bedenken we een creatief concept. Dit kan een losse video zijn, maar ook een format of een hele serie zijn. Na akkoord op het concept starten we met de videoproductie.

 

 

The Pretty, The Slightly Odd, and the Honest

Wij willen content maken waarmee jij je kunt onderscheiden. Daarom hebben we voor onszelf drie pijlers opgezet, waaraan elk concept voor een videoproductie dient te voldoen. 

The Pretty

Pure schoonheid, beelden die betoveren en de kijker naar meer doen verlangen.

Slightly Odd

Een tikkie gek, een tikkie vreemd. Content die je doorstuurt naar je eigen vrienden en kennissen.

The Honest

Geloofwaardige content, echte mensen met een eigen verhaal en een emotionele lading. 

Team van specialisten

Elke video vraagt om een andere aanpak. Om het maximale uit elk project te halen, schakelen we met enkele regelmaat externe specialisten in. Naast ons vaste team werken we daarom nauw samen met een grote groep freelancers. Van regisseurs en cameramensen tot producenten en editors. Voor elke videoproductie, de juiste mensen op de juiste plek.

videomarketing

Not just video

Onze slogan, en daar zit natuurlijk een gedachte achter. Want videomarketing is zoveel meer dan alleen video’s produceren.
Voor ons ligt succes besloten in de volgende heilige drie-eenheid: strategie, creativiteit en distributie. En die hangen nauw met elkaar samen.

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart