Over ons

Over THISISVDO

We zijn in 2010 gestart en zijn inmiddels uitgegroeid tot een creatief videomarketingbureau met aansprekende klanten. Dat doen we met een vast team aan creatieve geesten, strategische masterminds en top notch editors. Zoals je ziet, een uiterst bescheiden team. Een team overigens dat soms wordt aangevuld met freelance experts, als de klus erom vraagt, of wanneer wij denken dat dit nodig is. 

We willen van jou een fan maken.

Maandagochtend of vrijdagmiddag, we werken altijd met evenveel enthousiasme aan uiteenlopende projecten voor diverse klanten. Van commercial tot social content, van how-to video tot complete campagne en alles daartussenin.

Een klein bureau, maar met een grote hoeveelheid door de jaren heen opgebouwde kennis. Naast skills en expertises, vinden we het van groot belang om een goede klik te hebben met de mensen waar we mee werken. Daar doen we elke dag een stapje extra voor. Omdat wij geloven dat die klik helpt bij het maken van het beste werk. Wij willen van jou als klant een fan maken. Een klant die terugkomt voor ons werk én de mensen erachter.

Try This.

This is our team

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart