Blog

The pretty, the slightly odd and the honest #2

The pretty, the slightly odd and the honest. Dit zijn de drie pijlers waar we bij ThisisVDO in al ons werk naar streven. Wij zijn ervan overtuigd dat de kans op succes groter is als de videocontent die we maken aan minimaal één van deze pijlers voldoet. In deze tweewekelijkse blogserie delen we recent creatief werk dat ons inspireert en waarvan wij vinden dat iedereen dit moet zien.

The Pretty – TAG Heuer: The Longest Night

Neon, duisternis, snelle auto’s en een diepe voice-over… Wat wil je nog meer? Horlogefabrikant TAG Heuer haalt alles uit de kast om hun nieuwste model in de spotlight te zetten.

The slightly odd – Wix: Things You’d Rather Do Than Watch Another Wix Ad

Wat te doen met al de negatieve commentaren op je advertenties? Je maakt er nieuwe advertenties van! Ook ikzelf word gek van al die YouTube Ads van dit websitebouwplatform, maar deze ads zijn de moeite waard.

The honest – Pride In London: Hesitation

Voor de Pride In London regisseerde Chris Fowles een krachtige film die het verhaal van duizenden mensen uit de LGBT+ gemeenschap symboliseert. Twee vrouwen alleen op een dak die een dialoog met elkaar hebben. De eenvoud zorgt voor een krachtig en geloofwaardig verhaal. Het feit dat de twee vrouwen in het echt ook een stel zijn draagt daar ongetwijfeld aan bij.

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart